Ratgeber Wiki - Das Verbraucherportal

Die Tiere | Niveau A1 A2 | Deutsch als Fremdsprache | Kafshët | Gjermanisht për fillestarë |

Dein Video beginnt in 7
Du kannst dieses Video abbrechen in 3

Danke! Teile es mit Deinen Freunden!

URL

Du hast dieses Video dislikt. Danke für Dein Feedback!

Tut uns leid. Nur Mitglieder können Playlists erstellen.
URL

Beschreibung

Lerne wie die Tiere auf Deutsch heißen mit 1 2 3 GJERMANISHT. Mëso me këtë video si quhen kafshët e ndryshme në Gjermanisht. Ndajeni këtë video edhe me miqtë tuaj. Mësoni gjuhën Gjermane hap pas hapi me videot e kanalit 123 GJERMANISHT. Cdo javë mësime të reja. Nëse keni komente apo kritika më shkruani te komentet. Abonohuni në kanalin tim për të parë i pari videot më te reja. Na gjeni në faqen e Facebook: https://www.facebook.com/123gjermanisht/ dhe në YouTube: https://www.youtube.com/c/123gjermanisht

Schreibe einen Kommentar

RSS